Nog Steeds Bangkok.
Door: Lony
Blijf op de hoogte en volg Lony
17 Januari 2012 | Thailand, Bangkok
17 Januari 2012 - 13:13
Hanneke B.:
Nou ja Lony, wat verras je ons met alweer zo´n heerlijk verhaal. Lijkt op echt genieten wat jullie daar doen! Mooi. Maak je niet druk over een volgend verhaal; we kunnen op dit verhaal best lang teren, zo vermoed ik.
Liefs -
17 Januari 2012 - 15:50
Marjolein:
Heey Lony,
waar gaan jullie heen? Richting noord? Wij hebben bij Chang Mai olifant gereden en zijn naar een Long neck village geweest, erg leuk.Waarschijnlijk kun je niet overal mailen mar dat maakt niet uit, we wachten geduldig op het volgende verhaal!
Later! -
17 Januari 2012 - 17:54
Marieke:
Nou lony een hoop te beleven. Ik ben benieuwd of je naar het noorden ga of het ziuden, Ik kijk alweer uit naar het volgende verslag, heel gezellig hoor wij leven met je mee. moniek heeft ook net alles gelezen en zag het weer helemaal voor zich, groetjes aan Emilie en heel veel plezier verder. -
18 Januari 2012 - 16:38
Kim:
Jeetje Loon wat een leuke verhalen. Ik zal ze printen zodat de collega´s op DikkieDik ook mee kunnen lezen. Geniet lekker van jullie reis!
liefs van Kim -
18 Januari 2012 - 18:18
Jet:
Lieve Lony en Emilie,
Wat leuk om te lezen .Lony wat ben jij een bofferd dat je zo veel mee maakt . Je hebt straks thuis heel veel te vertellen we zijn nu al benieuwd . Lone en Emilie geniet nog van alles .Lony bedankt voor je lieve woorden ,stuur je je vluchtnr, nog een keer door ?
lieve groeten Stefan en Jet