Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Lony Steijn - WaarBenJij.nu Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Lony Steijn - WaarBenJij.nu

Bangkok

Door: Lony

Blijf op de hoogte en volg Lony

17 Januari 2012 | Thailand, Bangkok

Hallo Everybody!!
Ja waar zal ik beginnen.Elke je vroeg om een eerste indruk. In het begin vond ik ze hier helemaal niet vriendelijk. We hadden een sjagrijnige taxiechauffeur. In het hotel waren ze ook al zeer onvriendelijk. En ik had zoiets in Turkije zijn ze echt veel vriendelijker en vrolijker. Ze maken hier niet echt een vrolijke indruk. Maar ja het was natuurlijk zondagmorgen. We hebben toen we op onze hotelkamer kwamen wat geslapen. En we besloten daarna om onze vakantie maar goed te sterten. We naman een cruise dinner op de Chao Pharaya River.Ja we zaten heerlijk op het dek.Heerlijkk warm een beetje een widje en een prachtige tocht. We zagen alle grote bezienswaaedigheden in het licht. En we vaarden ook door het moderne gedeelte met hoge wlkenkrabbers. aan boord was live muziek en op het eind werd er volop gedanstst door een stel stravestieten.Beter kon de vakantie niet beginnen. Daarna kwamen we in ons super gezellige straatje en daar zat een nederl stel wat we in het vliegtuig ontmoet hadden. Hun zoon kwam naar bangkok vanuit Vietnam die was al een paar maanden op reis. Dat was voor emilie leuk om wat erveringen uit te wisselen want zij gaat daar ook naar toe. Tot in de laate uurtjes hebben we daar gezten. De volgende morgen eerst een beetje uitgeslapen.daarna zzijn we naar who pho gegaan met de lokale bus. Daar is de liggende boedha. We hebben daar ons ogenuit geken. Prachtig. Aan een boeddhatje hebben ze hier geen gebrek. Er was ook nog een groep vrouwen die daar letanieen zat te zingen. Daarna weer over de rivier naar een lokale markt. Werkelijk je weet niet wat je daar allemaal ziet. Emmers vol met verschillende vissen. Gedroogde vis. Veel fruit allerlei karretjes met eten. Daarna gingen we naar de khosan Road. De backpackers straat van Bangkok.Veel neonlicht, harde muziek, ontelbare eetkarretjes. De geur van BBQ. ontzettend gezellig.Hier hebben we gezellig gegeten en nog wat andere nederlanders ontmoet waar we de avond mee door gebracht hebben op het terrasje!!Zij waren heel gezellig!!Dus we hebben erg gelachen..Bier, cocktails en goochelaars noem maar op;) Mensen ik geniet iedere seconde. Als ik nu naar huis moet heb ik al een fantastische vak gehad.liefs

• 16 Januari 2012 - 20:07

Marjolein:

Geweldige verhalen (nu al!) en geweldig hoe je schrijft, lekker enthousiast! Zie het helemaal voor me!
    Groetjes aan Emilie en geniet van elk moment!!

• 16 Januari 2012 - 22:09

Hanneke B.:

Wat een overgang maar volgens mij heb je het weer te pakken Lony, je enthousiasme bij het beleven van andere culturen. Zo ken ik je weer!
    Liefs en geniet-ze,
    Hanneke

• 17 Januari 2012 - 09:00

Wim V V:

En vindt je de mensen nu al aardiger dan op de eerste dag??
    Wat een verhalen, ik zie t helemaal voor me. En gezellige contacten maken is daar geen probleem lees ik.
    We zijn benieuwd naar het vervolg van jullie belevenissen!!!
    Geniet lekker maar kijk ook goed uit met wat je allemaal doet.

• 17 Januari 2012 - 19:56

Jeannette En Wim:

Ja, ja, ik hoor/lees het wel. Lony is weer los!! haha. Geniet ze meisje(s) en eh kijk uit wat je eet!!?
    Groetjes, Jeannette