inpakken en wegwezen.
Door: Lony
Blijf op de hoogte en volg Lony
13 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam
ja het is stressen.Wat moet ik allemaal meenemen en zeker niets teveel. Want anders wordt het sjouwen.
vanmiddag hoorde ik van Cor dat ze in Bangkok vrezen voor aanslagen en dat er iemand opgepakt is. Dat bederft nou net wel een beetje de stemming. Wat moet ik daar nu weer mee. Emilie heeft de ambassade gebeld en er is geen negatief reisadvies. Maar we moeten wel telefnr van de politie en de ambassade bij ons houden. Ik denk dat we bangkok maar gauw moeten verlaten maar nu hebben we net een hotel voor 3 nachten geboekt.Zou er nou ooit eens iets gewoon gaan! Duizenden mensen reizen gewoon af naar thailand. Maar ja ik heb 2 reisboedda's gekregen en nog een geluksarmbandje en ik heb nog wel een christoffelpenning aan m'n tas hangen. Dus het gevaar moet wel op afstand blijven!!!
Morgen het vliegtuig in en 12 uur stilzitten dat ia iets wat ik niet echt gewend ben.Ik zal blij zijn als het zondag is. Maar ja als je iets wilt moet je er iets voor over hebben he.Je zou denken waar begin je aan!! Maar het avontuur trekt!! Liefs Lony
14 Januari 2012 - 16:01
Marieke:
Klinkt nu al spannend! Het gaat vast allemaal goed met al die heiligen aan je tas. Heel veel succes groetjes Marieke