Laatste dag Porto - Reisverslag uit Porto, Portugal van Lony Steijn - WaarBenJij.nu Laatste dag Porto - Reisverslag uit Porto, Portugal van Lony Steijn - WaarBenJij.nu

Laatste dag Porto

Door: Lony

Blijf op de hoogte en volg Lony

15 Februari 2023 | Portugal, Porto

We hebben ons laatste nachtje in het ABC Hotel er op zitten. Het was goed toeven daar. De Metro er naast. Opstap plaats voor de hop on hop off bus. Het ontbijt was prima. Alleen de koffie was niet lekker. De eerste dag dacht ik dat ze t apparaat verkeerd gevuld hadden. De 2e dag vroeg ik aan n serveerster of t echt cappucino was. Het lijkt wel chocomel. Het was toch cappuccino. Ik zei' kan ik gewone koffie nemen',?. Ze zei. Ohh, dan drink ik hem op zei ze. Ik denk ohh zij mag natuurlijk niets pakken. Vandaag ging ik weer en zei , 'ik heb de verkeerde gepakt'. Wat wil je dan vroeg ze. Ik zei die is voor jou dan. Ohh dank je wel, dank je wel.

Na t onbijt gingen we met de bus naar zee. Van T[e-38]T hoorde ik dat dat een prachtige wandeling is. Ik wandel altijd heel graag aan zee. Het was inderdaad indrukwekkend. Een mooi wandelpad langs de zee. Heel veel rotsen , waar het water met geweld tegenaan sloeg en meters omhoog kwam. Wat een natuurgeweld. Een heerlijk zonnetje erbij. Af en toe een terrasje waar we een drankje pakten. Het was n prachtige dag hiervoor.

• 16 Februari 2023 - 00:20

Tonny En Tonnie :

Ik ben blij dat je m'n aanbevolen wandeling langs de oceaan mooi vond. Jullie hebben waarschijnlijk een goede indruk gekregen van Porto,een fijne stad met veel bezienswaardigheden en veel muziek. We zijn benieuwd wat de volgende stopplaats jullie brengt. Maar Lissabon gaat jullie ook zeker bevallen, zeker weten. Fijne reis nog .