Porto
Door: Lony
Blijf op de hoogte en volg Lony
12 Februari 2023 | Portugal, Porto
Porto.
Na een hectische week met stress van een opgegeven creditcard en een gebroken brug. Zijn we op onze eerste bestemming beland. Het was een voorspoedige vlucht. Op de luchthaven werden we opgewacht en met n busje naar de garage gebracht. We hebben n Renault Clio van 4 maanden oud. Willy is de hoofdbestuurder. Zij is gewend om met n campertje in t buitenland te rijden. Echt stoer. Ik heb altijd heel decadent naast Leon gezeten in t buitenland en reed alleen met de auto naar t toilet. Maar wie weet ik mag ook rijden. We zien wel.
Nu even uitblazen en ons rustig houden vandaag voordat we verdere plannen maken.
Lieve groetjes.
12 Februari 2023 - 19:59
Eem:
Hee mam,
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Nu is het tijd om te gaan genieten! Veel plezier samen met Willy[e-1f973].
Liefs,
Emilie, Igor, Ovan en Iza
12 Februari 2023 - 20:27
Marieke Van Vijfeyken :
Zeker genieten Lony. Heel veel plezier en vooral af en toe rustig aan. Heel leuk dat we af en mee kunnen genieten met jullie avonturen.
groetjes Marieke
12 Februari 2023 - 21:02
Tonny En Tonnie :
Het gaat een fantastische reis worden, zeker weten, ben jaloers op jullie. Geniet ervan samen.
12 Februari 2023 - 21:13
Tineke En Ben :
Hallo lieve Lony. Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Nu lekker samen van genieten. Hopelijk met lekker weer. Fijn dat het met de auto gelukt is. Warme groeten van ons. [e-1f496][e-2618]
12 Februari 2023 - 23:28
Gerda Heijmans:
Lieve Lony, Wat een prachtig avontuur alweer. Geniet van het mooie Portugal met volle teugen.
13 Februari 2023 - 06:40
Monique:
Lieve Lony
Heel veel plezier samen met Willie in Portugal!!
13 Februari 2023 - 07:44
Annette De Cock :
Fijn, dat jullie goed aangekomen zijn, geniet van het mooie Portugal!
Lieve groet Annette
13 Februari 2023 - 07:58
Karel En Henny :
Hoi Lony
wat geweldig deze reis
heb heel veel plezier en ga genieten
weer een hele belevenis
Gr karel en Henny