Terug Naar Kathmandu, - Reisverslag uit Tānsen, Nepal van Lony Steijn - WaarBenJij.nu Terug Naar Kathmandu, - Reisverslag uit Tānsen, Nepal van Lony Steijn - WaarBenJij.nu

Terug Naar Kathmandu,

Blijf op de hoogte en volg Lony

21 December 2012 | Nepal, Tānsen

Woensdagmorgen hebben we nog even goed rondgekeken in Langtang in Dhaiding. Lekker op het terras nog even naar die geweldige bergen van de Himalaya gekeken. Het blijft indrukwekkend, die grote besneeuwde bergen. We namen weer afscheid van deze bijzondere familie. We hadden s'nachts niet al te best geslapen. Maar dat hadden we er graag voor over om dit mee te mogen maken!!
Eva en Marleen reden met ons mee terug. Onze chauffeur was ook daar gebleven. Hij is een hele vriendelijke leuke man! Altijd vrolijk. En niet onbelangrijk een hele goede chauffeur. Voordat we in Kathmandu aankwamen hadden we nog even file!
Op donderdagavond zijn we met Marleen en Eva uit eten geweest, bij Gaia ons vaste restaurantje.En s'avonds nog gezellig met onze nachtportier een glaasje wijn gedronken.
We waren ook weer blij weer op onze thuisbasis te zijn. Weer eens even niet je koffers pakken. Dat hebben we wel als voordeel dat we steeds terugkeren in Kathmandu in hetzelde guesthaus, je komt dan gewoon weer thuis. Je kent de mensen en dat geeft wel wat rust. Donderdag en vrijdag nog wat gewinkeld in Thamel. En wat zal ik het missen die gezellige straatjes.En het Oh pani um,de mantra die uit de muziekwinkels klinkt!! En in alle straten branden ze wierook!! Ook zie je overal van die oranje bloemenslingertjes aan de deuren hangen!
Morgen weer het vliegtuig in en dan moeten we afscheid nemen van dit geweldige land. Het was in alle opzichten een droomreis!!
Namate, Lony.

• 21 December 2012 - 18:00

El & Ants:

Goede reis mam!! Sms even als je goed bent aangekomen! x

• 21 December 2012 - 19:30

Tineke:

Hoi lony. Weer heerlijk genoten van je verhalen. Het is hier wat druk geweest met ons volkje, dus ik liep wat achter met lezen. Ben en ik wensen jullie beiden een hele goede thuisreis. Wat zal je straks veel te vertellen hebben en wat zijn jullie veel herinneringen rijker. veel liefs en tot snel. Kuzzzz Tineke
    en Ben

• 21 December 2012 - 20:00

Marjolein:

Weer een ervaring en heel veel verhalen rijker! Goede reis terug!
    Groetjes Marjolein

• 22 December 2012 - 12:02

Eem&Igor&Pluis:

Geniet van jullie laatste dagje!! Goede terug reis!! Liefs Xxx ons

• 22 December 2012 - 13:58

Marieke:

Lony Lony wat zul je moeten wennen als je terug bent. gelukkig ben je nog even vrij ombij te komen. En wat zul je veel te vertellen hebben. Het is al zaterdag middag nu ik dit schrijf, misschien ben je al aan het vliegen. Ik wens jullie een goeie vlucht en een goeie thuiskomst.
    We spreken je de komende week wel.
    Alvast hele gezellige Kerstdagen