Dhaing!
Blijf op de hoogte en volg Lony
20 December 2012 | Nepal, Tānsen
We vertrokken s'morgens vroeg om 7uur vertrokken en namen alleen maar een klein rugzakje mee.. Dhaing is een provincie die ten noord-westen van Kathmandu ligt. Eerst moesten we weer een heel stuk door Kathmandu. En het is altijd leuk om s'morgens vroeg rond te rijden. Want dan zie je hoe de dag begint! En ook in Kathmandu, zie je dat ze langs de weg vuurtjes stoken.
We moesten ongeveer 4 uur rijden en het laatste uur moesten we van de weg af! Hoog de bergen in. Dat was nu echt "onherbergzaam gebied".
We werden weer helemaal door elkaar geshaked!!! Wat een ongelooflijke weg. Stenen, kuilen en zand! Als we lang door elkaar geschud worden. Gebeurt er ook iets met ons brein! Dan gaat alles een beetje los zitten. Worden we melig en krijgen we de slappe lach.
Na een half uur afzien, zei Hanneke," Wat gingen we hier eigenlijk ook alweer doen"?? Ja, we gingen toch voor het mooie uitzicht?? OP dat moment geen hand voor ogen te zien, alleen maar mist!!(ha ha).
Goh zei Hanneke later,toen we bij een paar huisjes aankwamen,"ze denken vast dat er een paar artsen aankomen"! ha ha. "Wat wil jij zijn"?
Ja wat wil ik voor arts zijn? Nou is er pas een brug met kronen uit m'n mond gevallen! Dus ik zei," laat mij maar tandarts zijn"!
En ik vroeg aan haar," wat had je zelf in gedachten"! Ze wist het niet zo gauw! Ik zei, " jij gaat hier, de wereld verbeteren"!!!! ha ha.
En van zulke onzin, hebben wij dan enorm de slappe lach!!