Terug in Kathmandu,
Blijf op de hoogte en volg Lony
09 December 2012 | Nepal, Tānsen
S'avons bij new Orleons gegeten. Een heel leuk tentje. Ennnnnn wie zagen we daar!!! Hugette de Francaise. Nog heel lang met haar zitten kletsen. We gingen eigenlijk veel te laat terug. Het was pikkie pikkie donker. En alles dicht!! Maar we zijn weer veilig thuis gekomen. We konden er eerst niet in. De nachtportier lag al te slapen.
Vandaag gaan we naar Namo Budha daarna naar Bathalie en dan naar Bakthapur. Volgens mij zijn we vrijdag of zaterdag weer terug in Kathmandu. Ik weet niet of ik tussentijds nog iets kan laten horen. Ik hoop verder dat met iedereen alles goed is!!!! Heel veel liefs.
Namastee. Lony.
09 December 2012 - 11:51
Wim V V:
Ik zie wel dat je daar ook tot het einde op stap blijft gaan. Je hebt ook dus in Nepal geschiedenis geschreven.
Nog veel plezier samen. -
09 December 2012 - 12:11
Marieke:
Lony Lony . wat een vakantie, je bent al aardig thuis daar zo te lezen. En er wordt goed op de" the Qeens" gepast. We genieten van jullie avonturen. Ik hoop dat je heel veel foto`s hebt.
Heb je genoeg batterijen bij want die heb je nogal vaak nodig zo te lezen.
Nog veel plezier . Groetjes aan Hanneke. -
09 December 2012 - 13:19
Tineke:
Hoi Lony,
Tjonge zeg, een hele fanclub ben je daar al aan het verzamelen. Maar wat leuk dat je iedereen weer vroeg of later tegenkomt. Wat een belevenissen he maak je daar mee. We krijgen hier toch het idee dat je al behoorlijk Nepalees gewend raakt. Geniet er maar heel van lieverd, zodat je er heel lang van kan nagenieten.
Laat ons vooral mee genieten, want dat doen we helemaal.
Groetjes voor beiden.
Tineke en Ben -
09 December 2012 - 13:39
Rob Bakker:
Wat fijn dat jullie het zo bijzonder hebben gehad met zowel de reis naar en van, als ook in Bardia Nat. park
Ik lees jullie verhalen over de muizen en schamele logementen met heel veel herkenning en plezier.
Zie jullie zo voor mij.
Even bijkomen in Kathmandu met oude bekenden en dan weer door naar het volgende avontuur.
Ik hoop lony dat je genoeg foto's maakt om strak bij terugkomst. alles nog eens in geuren en kleuren, onder genot van een goed glas wijn, na te vertellen.
Er staat nog een vol programma op de agenda zo te zien dus we wachten weer met spanning af op jullie nieuwe berichten.
Rob -
11 December 2012 - 21:47
Yvonne (vriendinnetje Van Hanneke):
wat een prachtige verhalen. Hanneke ben je al "verlicht" of heb je nog wat meer tijd nodig.
Blijf nog maar even lekker daar, hier vriest het weer, niks an!!
Geniet nog van jullie reis en maar goed dat alles is opgeschreven, dat is veel te veel om allemaal te onthouden!! groetjes Yvonne en Bob -
11 December 2012 - 23:42
Jet :
Hoi Lony en Hanneke,
Even gezellig bijgelezen wat maken jullie toch vanalles mee ,van queen tot verlicht zijn hoe is het mogelijk.
Wij zijn met ons gezin net een weekendje weggeweest heel gezellig en erg waardevol maar niks spectaculairs wat we meemaken .Daarom geniet ik zo van jullie verhalen ,straks met fotoos helemaal .
Nog veel plezier en geniet.
Lieve groeten Jet -
12 December 2012 - 18:37
Elly Snellaars:
Ha lony en Hanneke,
Wat leuk om te lezen wat jullie allemaal ondernemen daarginds. Spannend hoor! Maar ook heel leuk. Jullie maken zoveel mee.
Met mij gaat 't momenteel wat minder want ik heb mijn elleboog verbrijzeld, dus ben ik gekluisterd aan de bank. Ik ben nl. Gevallen met de fiets. Er zit nu een pin in mijn elleboog en mijn linkerarm zit helemaal in het gips. Daarom heb ik nu veel tijd om jouw verhalen te lezen!
Doe vooral voorzichtig :)
Liefs,
Elly