Pokhara!!!!
Blijf op de hoogte en volg Lony
29 November 2012 | Nederland, Nederland
Dus met z'n 3en op stap.Bij het eerste Boedhisthische klooster!!We fall always with our nose in the butter!! Sorry Tim!!Was een gearrangeerd Huwelijk aan de gang. Waar wij weer deelgenoot van mochten zijn.Van de vader hoorden we dat het gearrangeerd was. En dat ze elkaar een jaar kenden.Het was een bijzonder stel. Je kon wel zien dat het geen echte liefde was, want het geluk straalde er niet bepaald vanaf.
Daarna gingen we naar het Tibetaans vluchtelingen kamp, waar ook een Boedhistisch klooster is.
Van Tibetanen aan het meer hadden we gehoord dat er s'middags altijd een gebed is Padja geloof ik!! Dat wilden we graag zien.
We waren te vroeg en keken wat rond. In eerste instantie allemaal souveniers kraampjes en kreeg ik even het drijvende markten gevoel Eem!!! We gingen erder en liepen door kleine straatjes langs kleine armoeduge huisjes.Op een gegeven moment zagen we een binnenplaatsje met allemaal oude mensen. We keken door de poort en de Manager kwam naar ons toe en vroeg wie we waren. Omdat hij nederlanders aardig vond mochten we kijken.
29 November 2012 - 14:44
Marieke:
Ha Lony ,wat je allemaal al meegemaakt hebt. Ik moet even goed nadenken maar morgen ben je pas 2 weken geleden vertrokken. Ongelooflijk. Jij bent toch wel echt stoer hoor Lony, ik lees ademloos je berichten.
Heb jij nie efkes aan die koe gemolken dat had ik nou wel van je verwacht.Ha Ha
heel veel succes verder, groetjes aan Hanneke
groetjes -
29 November 2012 - 16:52
Rob Bakker:
Namaaste Hanneke en Lony,
Lony ik hoop dat je heel erg genoten heb van jouw trektocht door de bergen.
Wat een fijn gevoel is het toch als je heel vrij en soms heel alleen (maar niet eenzaam) van de schitterende Nepalese natuur mag genieten.
Misschien nog wel voor herhaling vatbaar. Ik kan je de lantang route met de heilige meren van Gosainkund
van harte aanbevelen (ligt niet te ver weg van Kathmandu). Je hoeft natuurlijk niet de hele route te doen
Wie weet.
Pokhara is inderdaad heel fijn om een aantal dagen te verblijven. Ligt prachtig tussen de hoge bergen (wel tot meer dan 8000 meter hoog !!! )
Zijn jullie al naar het tempeltje midden op het meer geweest.? Gewoon bootje huren en de armspieren deze keer gebruiken. Daarna gewoon weer naar de massagesalon (heerlijk).
Hanneke fijn dat je zulke interessante mensen ontmoet. Nu weer even lekker bijkletsen met Lony en op weg naar het volgende avontuur .
Ben benieuwd naar jullie verhalen
Groeten van de bakerboys
29 November 2012 - 16:58
Lony:
Hallo Allemaal.
Bedanky voor jullie berichtjes. Heb nog 2 keer een verhaal geschreven en iedere keer klapt internet eruiyt en kan ik het niet plaatsen. Ik geef het even op. We gaan nu weer verder en ik weet niet of we intern hebben.
Rob, Ik had je stokken niet kunnen missen. Het was een geweldige ervaring. Moet mu snel afsluiten.
Liefs lony. -
29 November 2012 - 16:58
Lony:
Hallo Allemaal.
Liefs lony. -
29 November 2012 - 17:05
Jet:
Hoi Lony,
Wat fantastisch wat je allemaal mee maakt .Zo zie je maar weer ,het is de afwisseling die het doet prima om af en toe allee dingente beleven maar ok heel fijn als je het kunt delen .
Fijn dat jullie nu weer met z n tweetjes zijn ,w zien uit naar jullie verdere avonturen .
Liev groeten jet -
29 November 2012 - 17:05
Jet:
Lieve groeten jet -
29 November 2012 - 18:39
Marianne Van Der Straten-Simons:
Wat moet dat een apart gevoel zijn, helemaal in je eentje van zonsopgang genieten. Ik heb ooit, wachtend op vertrek van ons vliegtuig uit Kreta, een paar uur op het strand zitten kijken naar zonsondergang en kan me er dus wel iets bij voorstellen....
Je doet het toch maar,zo'n trekking, Lony!! Petje af want je zult ook wel eens een dipje doormaken in zo'n schuurtje.
Nu op naar het volgende avontuur, weer samen met Hanneke. Zoals jullie het doen is het wel puur Nepal zien. Lijkt me veel leuker dan georganiseerd in een grote groep.
Ik denk trouwens dat jullie ook wel heel wat af lachen daar om alles wat jullie zien en meemaken.
Zo'n degelijke massage die jullie kregen is echt niet duur hoor, maar je had natuurlijk lagere prijzen verwacht daar.Voor eventuele nazorg kunnen jullie straks gewoon bij mij terecht. Hou dus maar wat vakantiegeld over, alhoewel ik het vel niet over je neus haal, haha!
Ladies, hou je haaks en blijf genieten.
namasté,
Marianne -
29 November 2012 - 20:35
Annette De C:
Hoi Lony,
Wat een avonturen en nog maar zo kort weg!Heel stoer om zo"n trekking te maken !
Nu gelukkig weer met je vriendin.Nog steeds last van stijve kuiten?
Jullie zullen toch ook heel wat aflachen ,Lony jou kennende.
Op youtube ook naar filmpjes gekeken,je krijgt echt wel een indruk van die plaatsen zoals Bandipur en Pokhara,zelfs van een zonsondergang daar, lijkt mij heel indrukwekkend.
Heel veel groeten
Annette -
29 November 2012 - 21:42
Tonny:
Ha Lony,
Wat een geweldige afwisseling tussen spanning, afzien, genieten en avontuur! Wat is het hier dan saai.
Echt weer bijzondere ervaringen die je opdoet en leuk om te lezen. Dat van het mes, de kip en de soep was wel spannend zeg. Ik zou blij zijn dat ik vegetarisch eet.
Ook goed uitrusten op zijn tijd want je verbruikt wel wat energie denk ik.
Veel plezier op jullie verdere avontuur zo ver weg!
Lieve groetjes, Tonny