Plannen voor ons tournee!!! - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Lony Steijn - WaarBenJij.nu Plannen voor ons tournee!!! - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Lony Steijn - WaarBenJij.nu

Plannen voor ons tournee!!!

Blijf op de hoogte en volg Lony

24 November 2012 | Nederland, Nederland

Woensdagavond ontmoetten we Ajay weer in restaurantje Gaia!!!! We hadden al een beetje een grof plan gemaakt .Het is hier toch een stuk moeilijker dan in Thailand.Hanneke wilde wel graag met de lokale bussen maar ik had alwel gezien, dat dat hier bijna geen doen is met onze koffers. Aan zwenkwieltjes heb je hier niet zoveel!! Het zijn allemaal kuilen. Ajay adviseerde ons dan ook om dat niet te doen. Wij hebben ook veel jongeren gesproken die met Ajay in zee gaan en zeggen en zeiden allemaal dat het reizen met de lokale bussen heel vermoeiend is en dat de kans is dat je onderweg ergens uren stil staat heel groot is. We hebben besloten om voor de afstanden dan ook de taxie te nemen en we kunnen dan de tijd dat we ergens verblijven nog de lokale bussen nemen.
Het plan ziet er als volt uit!!
Eerst Kathmandu. Donderdag zijn we vertrokken naar Bandipur.
overnachting daar. Dan naar Pokhara. Waar ik een trekking van 3 dagen ga doen.Hanneke bijft dan daar in het hotel Na mijn trekking blijven we hier nog 2 dagen. Daarna gaan we naar Tansen daar verblijven we ook 1 nacht. Dan gaan we naar het natuurpark Bardhia waar we 4 nachten verblijven. Dan naar Lumbini waar we ook 1 nacht verblijven en vandaar weer naar Kathmandu.Dit is zoals het nu vaststaat!!!

Marieke:

Dus jullie hebben nu je vaste plekje verlaten. Klinkt heel avontuurlijk al die plannen, heel veel succes en pas goed op jezelf.

• 24 November 2012 - 15:59

Tineke:

hoi Lony,

Klinkt erg goed en veelbelovend. Wij wensen jullie heel veel succes en veel reisgenot toe.
    Het zal prachtig zijn. Pas goed op jezelf en op elkaar.

Hanneke veel plezier in Pokhara. Jullie zullen je beiden wel vermaken.

Heel veel plezier en tot horens

Ben en Tineke

• 24 November 2012 - 18:23

Brigitte:

ha loontje,

wat maak je toch weer veel mee in het verre nepal!!! je brengt echt een lach om mijn gezicht met je reisverslagen, het is echt leuk om te lezen vanuit ons koude kikkerlandje wat je daar allemaal meemaakt
    heel veel plezier de komende dagen en kijk goed uit bij je trekking in je eentje!!!
    ze zeggen wel hoe ouder hoe gekker he loon!!!

groetjes brigitte

• 24 November 2012 - 22:03

Wim V V:

Helemaal mee eens wat de anderen al geschreven hebben.
    Wat een ondernemingslust heb je.
    Succes met alles en op tijd aangeven op trekking aan de gids als t te zwaar wordt he!!

grt. Wim