Toeval betaat niet!!!! - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Lony Steijn - WaarBenJij.nu Toeval betaat niet!!!! - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Lony Steijn - WaarBenJij.nu

Toeval betaat niet!!!!

Blijf op de hoogte en volg Lony

19 November 2012 | Nederland, Nederland

In het vliegtuig zat ik naast een hele aardige mevr. Ze ging naar een vriend in Nepal die daar een project voor weeskinderen heeft opgezet!! Dat vond ik wel erg intressant. We ghadden het gezellig in het vliegtuig maar verder niets afgesproken.
Van Fenna die in nepal is geweest hadden we het adres van Ajay gekregen. Hij kwam ons ophalen van de luchthaven en bracht ons naar het hotel. Hij zou vandaag naar ons Hotel komen en dan zouden we met hem kunnen kijken wat we willen doen.
Gisteren zagen we dus onze vliegtuig buurvrouw weer met een vriend. We gingen met z'n vieren eten en hadden een hele gezellige avond. Joke heet ze' zei ooh morgen komt Rene naar hier' zullen we weer samen afspreken dan jun je kennis met hem maken!!! Leuk zeiden wij. Vanmorgen even met Ajay gezeten een grof plan opgesteld wat we als we willen kunnen wijzigen. We vertelden hem dat we iemand zouden ontmoeten die een project heeft opgestart en dat we daar wel graag naar toe wilen. OOh zei Ajay , hoe heet hi?. Rene zeiden wij. OOh Rene Veldt die ken ik. Ik heb ook een tijdje bij hem gewerkt.
Vanavond hebben we weer gezellig met Rene, Joke,Cox en nog iemand van het bestuur gegeten. Was weer heel gezellig. Zo aan het praten kwamen wij erachter dat hij ook Fenna kent!!! Wat is de wereld toch klein. Daarna zijn we nog in het hart van Thamel gezellig met Rene een wijntje wezen drinken. We gaan hem zeker bezoeken we weten nog niet wanneeer. Hij heeft ons nog een plaats geadviseerd waar we zeker moeten gaan kijken. Daar is ook een project van hem en zitten bijzondere vrijwilligers. Geweldig om dit allemaal mee te maken.

• 19 November 2012 - 22:13

Tineke :

Hoi Lony,

Nee toeval bestaat niet, hebben we samen al vaak besproken.

Fijn om te horen dat jullie het goed maken en er van genieten.

Al ondertussen wat filmpjes gezien via you tube en kan mij er nu een voorstelling van maken.
    Zal de werkelijkheid zeker niet benaderen, maar toch....

Geniet samen en wij genieten van jullie.

Kus voor vannacht.

Ben en Tineke

• 20 November 2012 - 10:46

Wim V V:

Jullie zitten weer midden in het avontuur met zekerheden. Geweldig toch. Geniet van dat alles.

• 20 November 2012 - 15:56

Annette De C:

Hoi Lony,

Nu al van alles meegemaakt,het lijkt zeker of je daar al heel lang daar bent.

Geweldig toch om dit allemaal mee te maken.
    Blijf verslagen schrijven,zodat we je kunnen volgen

Heel veel groetjes .

• 20 November 2012 - 16:12

Lony Steijn:

Hoi Tineke, Ben en Anette,

Met jullie alles goed? Ja het is 1 groot avontuur. Ik ga nu gauw m'n verslag van vandaag schrijven Doeiiiiiii.